Werkvakantie Moldavië

Babyloniënbroek, Drongelen en Eethen naar Moldavie

17 juli - 31 juli 2018

Jongeren uit de kerk van Eethen, Drongelen en Babyloniënbroek gaan van 17 juli t/m 31 juli 2018 op werkvakantie naar Moldavië.

Moldavië is één van de armste landen van Europa en deze armoede treft ook de kinderen in dat land. In samenwerking met Livingstone gaan de jongeren twee weken naar Hirtop om een Day Care Centre wat al gedeeltelijk is gebouwd, af te maken waardoor het in gebruik genomen kan worden. De tweede week staat in het teken van de kinderen zelf. Ze organiseren kinderactiviteiten waardoor de kinderen daar een leuke week tegemoet kunnen gaan!

De jongeren gaan graag hun bijdrage leveren aan dit project in Hirtop. Liefde voor de medemens is het hart van het christelijk geloof. Met de werkvakantie gaan ze hier concreet handen en voeten aan geven.

Op 15 juli zal in de kerk van Eethen een uitzenddienst gehouden worden door de hervormde gemeenten van Eethen en Drongelen, en Babyloniënbroek. Van harte welkom!

Neem ook een kijkje op de crowdfundingspagina en de Facebookpagina van dit project.