Werkvakantie Moldavië

Werkvakantie Moldavië

Babyloniënbroek, Drongelen en Eethen naar Moldavie

17 juli - 31 juli 2018

De jongeren uit de kerk van Eethen, Drongelen en Babyloniënbroek gaan van 17 juli t/m 31 juli 2018 op werkvakantie naar Moldavië.

 

Moldavië is één van de armste landen van Europa en deze armoede treft ook de kinderen in dat land. In samenwerking met Livingstone gaan de jongeren twee weken naar Hirtop om een Day Care Centre wat al gedeeltelijk is gebouwd, af te maken waardoor het in gebruik genomen kan worden. De tweede week staat in het teken van de kinderen zelf. Ze organiseren kinderactiviteiten waardoor de kinderen daar een leuke week tegemoet kunnen gaan!

 

De jongeren gaan graag hun bijdrage leveren aan dit project in Hirtop. Liefde voor de medemens is het hart van het christelijk geloof. Met de werkvakantie gaan ze hier concreet handen en voeten aan geven. Wilt u hen steunen?

 

Om naar Moldavië te kunnen reizen en daar te verblijven, is geld nodig. Veel geld, namelijk €26.000. Dit bedrag is zo hoog omdat ze enerzijds met een grote groep zijn en anderzijds omdat ze ook de bouwmaterialen van het af te maken Day Care Centre zelf gaan bekostigen. Ze gaan hier zelf voor sparen! Er worden diverse acties georganiseerd en nu ook de klussendienst om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Wilt u hen helpen? Via deze flyer kunt u hen benaderen zodat zij klusjes bij u kunnen doen.

 

Heeft u verder vragen over de werkvakantie neem dan contact op Michiel Vastenhout,

0416-351388.

 

Neem ook een kijkje op de crowdfundingspagina en de Facebookpagina van dit project.

 

 

Wij hopen op uw steun en medewerking!

 

 

 

 

 

© Copyright. Hervormde gemeente Eethen Drongelen 2017