Informatie vooraf1

Orde van dienst:

Psalm 116: 1, 2 en 3 (Berijming 1967)

Psalm 116: 6, 7 en 8 (Berijming 1967)

Psalm 19: 1 en 4 (OB)

Psalm 118: 1 en 3 (OB)

OTH 236 Weest stil

OTH 167 Zegen mij

Lezingen: Psalm 116 en Mattheus 26: 30-35

Via deze link kunt u de presentatie bekijken die tijdens de kerkdienst wordt vertoond.

Kinderoppas:

Hanneke Meijvogel

Kindernevendienst (groep 1-6 basisschool):

Ilona van der Kolk (Annemarie Gouda)

Deze zondag is de eerste van een blok met vijf teksten over Jakob. Jakob is de zoon van Isaak en Rebekka, en de kleinzoon van Abraham en Sara. Hij is de derde stamvader van het volk van Israël. Op deze zondag staat Genesis 25 vers 19-34 centraal: de geboorte van Jakob en Esau.

We zingen vanaf deze zondag ook een lied als de kinderen naar de nevendienst gaan. Dat wordt het lied ‘We gaan voor even uit elkaar’. Kijk en luister alvast op bijv. http://www.defontein.info/cms/jeugd/knd/kinderlied/

Bij terugkomst zingen we als kinderlied lied 501 ‘Heer, U kent mij als geen ander’. Dat is gemakkelijk op Youtube te vinden!

Kerkauto:

Heeft u vervoer nodig om naar de dienst te komen? Bel dan even met 06-30737199.

Collecten:

We delen van wat we van God hebben ontvangen in drie collecten. De opbrengst van de eerste is bestemd voor de diaconie, die van de tweede voor het kerkbeheer, en die van de derde voor de instandhouding van de predikantsplaats.

Bij de dienst:

Deze zondag verwelkomen we een gastvoorganger in ons midden. Welkom in de dienst!