Informatie vooraf1

Orde van dienst:

Aanvangspsalm: Psalm 63 vers 1 en 2 (NB)

Lied van genade en vergeving: OTH 351

Dooplied: OTH(15) 356 vers 1, 3 en 4 Here Jezus wij zijn nu

Toezingen na doop: OTH 138

Schriftlezing: Handelingen 8 vers 26-40 (BGT)

Zingen: Psalm 23 (De Nieuwe Psalmberijming)

Na verkondiging: OTH(15) 359 Kom, volk van de verrezen Heer (u kunt dit lied alvast beluisteren via onderstaande link)

Slotlied: OTH(15) 374 Ik wil jou van harte dienen

Met deze link kun je de PowerPoint presentatie zien die aanstaande zondag wordt vertoond.

Kinderoppas:

Daniëlle Lankhaar en Marissa de Haan

Kerkauto:

Lucy van Veldhuisen (tel. 351593).

Collecten:

We geven deze zondag onze gaven in de eerste collecte voor de diaconie, en in de tweede en de derde voor het kerkbeheer. Van harte aanbevolen!

Bij de dienst:

Zondag is de welkomstdienst na de Vakantie Bijbelweek. Dat betekent dat we veel kinderen die de VBW bezochten én hun ouders in de dienst hopen te verwelkomen. Daarnaast is het een bijzondere dienst, omdat Zef van der Velden wordt gedoopt. Ook voor hem is het een welkomstdienst, want we kunnen de doop opvatten als een welkom in Gods familie! We kijken uit naar een mooie dienst. Allen dus van harte… welkom!